Vähäjoella eli Maarian Allas fatbikeilla

Turun talvi näyttää parhaita puoliaan, Littoistenjärvi on ollut jäässä jo kauan ja myös Aurajoki on saanut kestävän jääpeitteen. Lunta on kymmenisen senttiä, mutta parin päivän suoja ja sen jäkeiset pakkaset ovat tehneet siitä hieman raskaan polkea ilman polkua. Littoistenjärvellä sekä myös paikoin Aurajoessa on aavistuksen turhan raskasta ajella, joten oli aika lähteä tutustumaan Maarian Altaaseen.

 

Kuvien mukaan altaallakin oli jo kuukauden verran kuljettu suksilla, nyt vain mietitytti onko sielläkin lunta aavistuksen liikaa.

Altaalle saavuttuamme keli oli mitä parhain ja Vähäjoki näytti hienolta. 

Lähdimme ajelemaan allasta pohjoiseen päin, melko pian huomasimme keskellä olevan lunta aivan liikaa ajamiseen, mutta reunat tarjosivat mitä parhainta pohjaa nastarenkaiden alle.

 

 

Latu oli ajettu kelkalla  jossain vaiheessa ja metsätöitäkin tehty joiden johdosta oli melkoinen jääränni muutamassa kohtaa kun puita oli mönkijällä vedetty suojan aikana.

Tuo tunnusmerkki vihreä rautasilta, joka ei johda mihinkään alitettiin molempiin suuntiin.

Muutamissa kohdissa oli melkoisesti vettä ja loskaa jään päällä, jotka aiheuttivat yllätyksiä kun rengas sohjahti sinne sekaan.

Hieno päivä ja hieno paikka ajella!

 

 

 

Jäällä jokainen sitten kulkee omalla vastuullaan ja pitää tarvittavat varusteet mukanaan. Vaikka jää olisi kuinka kestävää tilanne voi muuttua nopeasti.

shamuswave @ Instagram

Connection error. Connection fail between instagram and your server. Please try again
#fatbikefinland

Fat-Bike.fi

Suomalainen fatbike-pyöräilyyn keskittynyt sivusto.

Vapaamuotoisia sitoutumattomia juttuja / testejä kaikesta paksupyöriin liittyen.

- Onko jotain kerrottavaa
- Hienoja kuvia julkaistavaksi
- Haluatko esitellä tuotteita
- Kiinnostaako kirjoittaa juttuja

Ota yhteyttä!

fbf@fat-bike.fi

Ota yhteyttä:

copyright © Fat-Bike Finland 2021