Rovaniemi 150

Rankka keli oli Rovaniemellä. Pehmeetä lunta oli kolmekymmentä senttiä maastossa, joten järjestäjien kovasta työstä huolimatta tuli kisasta enemmänkin tunkkauskisa. Pyörää tuli puskettua noin 40 kilometriä ja hyvää ajoa tarjosi vain auratut autotiet noin 50 kilometrin matkalla. Ajettavilla poluilla piti keskittyä edessä menneiden kuskien renkaan jälkiin, joten maisemia ei tullut paljon katseltua.

petri-rovaniemi

Ennen starttia

Koitin pitää tasaista vauhtia ja tankata lisäenergiaa joka tarkistuspisteellä. Onneksi monelta pisteeltä sai lämmintä vettä jolloin keittelyyn ei ollut tarvetta.
Matka taittui kuitenkin tasaiseen tunkkamisen ja pehmeän lumen ajotaitoja treenatessa. Hommaa helpotti myös, että Antti Sintonen (300km) ajeli pitkät pätkät samaa vautia eli juttuseuraa oli tarjolla. Antti karkasi kuitenkin puolen välin huitteilla omille teilleen, mutta tavoitin Antin ja Lundin Tonin 120 kohdalla.

Keli heittäytyi kovaksi 8 metrin vastatuulen ja lumituiskun merkeissä, joten ajettiin poikien kanssa vuorovedoin loppupätkä. Antti jäi unitauolle Porohoviin, josta jatkoimme Toni kanssa yhteisvoimin maalille. Mitallit jaettiin sovitusti 200m loppusprintissä, jos pääsin täpärästi poimimaan kakkossijan.

rovaniemi-2

Maalissa

Rovaniemi 150km Arctic Race top 3:
1. Jussi Karjalainen, 21h17min
2. Petri Lindström
3. Toni Lund

 

Kiitoksia Antille ja Tonille yhteisestä taipaleesta! Kolmen sadan kisaajat saivat vielä lisähaastetta loppukisaan, kun lunta tuli aamulla 5 senttiä ja sade jatkuu yhä. Sic!

Petri Lindström

 

shamuswave @ Instagram

Connection error. Connection fail between instagram and your server. Please try again
#fatbikefinland

Fat-Bike.fi

Suomalainen fatbike-pyöräilyyn keskittynyt sivusto.

Vapaamuotoisia sitoutumattomia juttuja / testejä kaikesta paksupyöriin liittyen.

- Onko jotain kerrottavaa
- Hienoja kuvia julkaistavaksi
- Haluatko esitellä tuotteita
- Kiinnostaako kirjoittaa juttuja

Ota yhteyttä!

fbf@fat-bike.fi

Ota yhteyttä:

copyright © Fat-Bike Finland 2021