Fatbike-teline Fatt Rakk

Pari vuotta on tuskailtu miten säilyttää fatbikeja varastossa/tallissa.  Niihin kun ei oikein hyviä telineitä ole ollut saatavilla. Juuri fatbiken renkaan leveys sekä pyörän paino ovat aiheuttaneet pientä pohdintaa.

Muissa pyörissä on ollut jo useamman vuoden käytössä Feedbacksportin Rakk -telineet. Ne ovat loistaneet toiminnallaan ja käytön helppoudella. Nyt syksyllä samalta valmistajalta tuli oma malli läskirenkaille – Fatt Rakk.

teline-1

 

Sellaiset oli heti saatava. Nyt telineet ovat olleet kapeampien seurana tallissa pari viikkoa ja hyvin on fatit pysyneet pystyssä. Aivan yhte tukevalta ei yhdistelmä tunnu kuin normaaliversio maastureiden tai maantiepyörien kanssa, mutta mitään ongelmia ei kuitenkaan ole.

teline-5

Surlyn Big Fat Larry Rolling Darryl -vanteella mahtuu telineeseen paikoilleen hyvin ja pysyy siinä myös tukevasti.

teline-4

Toimintahan on helppoa, pyörä vain lykätään telineeseen jolloin takana oleva vipu jousen välityksellä painuu rengasta vasten ja pitää pyörän telineessä paikoillaan.  Sama juttu toisinpäin, pyörä vain vedetään telineestä eteenpäin ja teline jää tyhjänä paikoilleen. Helppoa ja kätevää! 

teline-3

Kuljetusta ja tyhjänä säilytystä varten vipu taittuu eteenpäin ja lukittuu pohjaan jolloin teline mahtuu helposti autoon kyytiin vaikka kisapaikalle mukaan.

teline-2

Jos telineitä on useampia ne voidaan myös lukita toisiinsa jaloista. Tämä vie kuitenkin jonkin verran enemmän tilaa leveydestä kuin muuten olisi tarvetta.

Telineen hinta n. 40eur on siinä rajoilla, mutta hyvän toimivuutensa vuoksi sen kyllä kärsii.

shamuswave @ Instagram

Connection error. Connection fail between instagram and your server. Please try again
#fatbikefinland

Fat-Bike.fi

Suomalainen fatbike-pyöräilyyn keskittynyt sivusto.

Vapaamuotoisia sitoutumattomia juttuja / testejä kaikesta paksupyöriin liittyen.

- Onko jotain kerrottavaa
- Hienoja kuvia julkaistavaksi
- Haluatko esitellä tuotteita
- Kiinnostaako kirjoittaa juttuja

Ota yhteyttä!

fbf@fat-bike.fi

Ota yhteyttä:

copyright © Fat-Bike Finland 2021